Eco Lemn

Tratare lemn non-toxic, care ofera un aspect rustic, cu aspect imbatranit frumos de vreme care are nevoie doar de o singura aplicare. Acest produs genereaza valoare, protectie de lunga durata lemnului si nu necesita reaplicarea acestuia.

Eco Lemn Tratament 5L

SKU: ELT-5L
Contactati-ne pentru o oferta!

Eco Lemn Tratament 10L

SKU: ELT-10L
Contactati-ne pentru o oferta!

Pretul este per litru.

Terasa din larice tratata cu Eco lemn Tratament

Terasa din larice tratata cu Eco lemn Tratament

Eco Lemn - Tratament Finisaj

Un produs de tratare lemn non-toxic, care ofera un aspect rustic, cu aspect imbatranit frumos de vreme care are nevoie doar de o singura aplicare. Acest produs genereaza valoare, protectie de lunga durata lemnului si nu necesita reaplicarea acestuia.

"Eco Lemn - Tratament Finisaj" este furnizat in pachete sub forma de pudra care sunt amestecate cu apa. Tratarea are loc in conditii de siguranta pentru mediu pentru ca produsul este in totalitate natural. Produsul "Eco Lemn - Tratament Finisaj" se aplica pe garduri, terase, panouri din lemn, case din lemn, biserici, institutii si o multime de alte structuri de gradina din lemn tip balansoare, pergola, ghivece, amenajari exterioare din lemn, etc.

"Eco Lemn - Tratament Finisaj" poate fi folosit atat in interior cat si la exterior, utilizat simplu prin aplicare de produse organice natural in care nu sunt adaugate particule inerte.

Consum

Cu 4,5 litri trateaza 14mp

Trateaza 70mp cu 22 litri

Un tratament dureaza o viata intreaga. NU NECESITA REAPLICARE.

Acest produs este sigur pentru mediu SI NON-TOXIC.

De "Eco Lemn - Tratament Finisaj" au beneficiat atat utilizatori rezidentiali cat si cei comerciali, astfel ca acest produs actioneaza zeci de ani, prin conservarea si infrumusetarea caselor, bisericilor si oricaror altor structuri din lemn. Acesta poate fi aplicat la deckuri, docuri, poduri, garduri exterioare, etc.

"Eco Lemn - Tratament Finisaj" este un produs compus din substante organice natural, alternativa naturala si reala la produse compuse din substante chimice nocive. Acesta este un produs ECO-friendly.

"Eco Lemn - Tratament Finisaj" este un tratament unic pentru lemn care pastreaza si infrumuseteaza lemnul pentru un timp foarte lung, oferind o patina de vechi si valoros, fara intretinere suplimentara.

Eficienta inalta/Calitate sporita

Aceasta substanta nu va disparea, nici nu se va coji, nu se va deteriora la actiunea UV. In plus, frumusetea naturala a lemnului este imbunatatita. De exemplu, lemnul de brad va arata o nuanta de la maro inchis la masliniu maro. Lemnul de cedru va arata o nuanta de maro inchis pana la rosu maroniu. Dupa aplicarea tratamentului ecologic, "Eco Lemn - Tratament Finisaj" incepe sa patrunda adanc in fibrele de lemn si in cele din urma va spori culoarea lemnului natural, cu o patina de argint. "Eco Lemn - Tratament Finisaj" poate fi, de asemenea, colorat prin adaugarea de nuantatori cu culori - nuante negru, albastru maro, verde, rosu, galben, portocaliu.

"Eco Lemn - Tratament Finisaj" confera un aspect de vechi si frumos in acelasi timp.

Fara chimice

Pentru tratarea lemnului "Eco Lemn - Tratament Finisaj" este o pulbere compusa din substante naturale minerale. Acesta nu contine solventi si nu lasa reziduuri daunatoare in apa sau sol. Este sigur de a utiliza pe ziduri de sprijin din lemn, stalpi din lemn sau orice structura care patrunde in sol sau in apa. Contine numai compusi organici, 100%. Acesta este un tratament ecologic pentru lemn, un conservant si finisaj dovedit care impiedica putregaiul alb.

Produs fantastic! Acum si in 7 nuante colorat, negru, maro, verde, albastru, rosu, galben, portocaliu. Functioneaza pe toate tipurile de lemn, pin, brad, cedru, mesteacan,stejar, molid, cires, nuc, chiar si lemn tropical.

Acest tratament eco este pretabil pentru garduri, deckuri, docuri, mobilier de gradina, mobilier din lemn exterior pentru copii, pergole, orice lemn exterior si alte aranjamente de gradina.