Bios Wood Total

Acesta este o substrata biologica UNICA ce penetreaza extrem de rapid fibra lemnului, iar acesta nu se va mai contracta si nu se va mai dilata (nu va mai absorbi sau elibera umiditate). Lemnul va fi in totalitate stabil si nu va mai crapa.
Imaginea Bios Wood Total
  • Bios Wood Total
  • Bios Wood Total
  • Bios Wood Total
  • Bios Wood Total
  • Bios Wood Total

Disponibiliate: In stoc
SKU:  BWT
Contactati-ne pentru o oferta!

Atentie! Pretul este per LITRU si contine TVA!

Cantitate Pret cu TVA
1 litru - 2 litri 220 lei
3 litri - 200 litri 195 lei

Transportul este realizat prin curier www.urgent-curier.ro si este inclus in pret doar pentru cantitati mai mari de 200 litri.


Vedeti fisa tehnica a produsului BIOS WOOD TOTAL

Teste facute de clienti cu produsul Bios Wood Total

Teste facute de clienti cu produsul Bios Wood Total

Multi dintre clientii produsului Bios Wood Total imi solicita confirmari ale calitatii de stabilizare pe care produsul le dovedeste. De aceea, am deschis aceasta rubrica pe blog: Teste facute de clienti cu produsul Bios Wood Total.

Iata un prim test: In poza atasata se vede un bustean de fag taiat in doua bucati de grosime de 6cm. Pe bucata pe care scrie wood, s-a aplicat Bios Wood Total in cantitatea echivalenta de 8L/mc, iar dupa trei zile , ambele bucati de fag, si cea tratata si cea netratata, au fost bagate la uscator cu uscare fortata timp de 2 zile la 60 grade C. Se poate vedea ca bucata tratata cu Bios WoodTotal nu prezinta crapaturi iar cea netratata a crapat. Testul a fost facut de domnul Costea, specializat in lemn, care detine un atelier de tamplarie si finisaj lemn in judetul Dambovita, al carui numar de telefon vi-l pot furniza la cerere.

Cititi articolul despre modul de aplicare al tratamentului pentru lemn Bios Wood Total

VIDEO PREZENTARE

Mod de aplicare, utilizare si proprietati ale produsului Bios Wood Total in filmul de jos

Descarca raportul de incercari BIOS WOOD TOTAL.

Explicatiile STAS-urilor pentru intelegerea Rapoartelor de Incercare le gasiti in acest document.

FISA TEHNICA DE SECURITATE

Descarcati fisa tehnica de securitate a produsului BIOS WOOD TOTAL

CE ESTE BIOS WOOD TOTAL?

Bios Wood Total este un produs PENETRANT, nu este un produs PELICULAR. Acesta este o substrata biologica UNICA ce penetreaza extrem de rapid fibra lemnului. Bios Wood Total va intra rapid in inelele de crestere ale lemnului iar de acolo va migra catre toata structura lemnoasa. Dupa tratamentul cu Bios Wood Total lemnul nu se va mai contracta si nu se va mai dilata ( nu va mai absorbi sau elibera umiditate). Lemnul va fi in totalitate stabil si nu va mai crapa.

Bios Wood Total este o combinatie intre ulei de cedru si piatra de quartz lichefiat in solutie de ulei mineral. Uleiul de cedru este un insecto-fungicid perfect si total natural. Substanta quartzata este solutie de silicon iar uleiul mineral este emulgatorul care cara cele doua substante si penetreaza toata structura lemnului.

Dupa aplicare si conversia catalitica interna , inapoi la starea quartzata solida, lemnul tratat va avea caracteristicile incipiente ale unui lemn pietrificat. “ABSENTA UMIDITATII ESTE ABSENTA TUTUROR PROBLEMELOR”. Pentru tratamentul cu Bios Wood Total lemnul va fi in totalitate si pentru totdeauna conservat si inhibat in a absorbi umiditate.Nici o insect, ciuperca sau putregai nu va mai afecta vreodata lemnul, indiferent cata umiditate exista din zona adiacenta suprafetei lemnului.

Bios Wood Total este un lichid transparent, clar care seamana foarte mult cu apa si are aproape aceiasi vascozitate.Pentru aplicare se utilizeaza vermorelele de gradina, sprayurile de flori, pulverizatoarele obisnuite. Pentru o imagine buna se recomanda a se spala zona inainte aplicarii cu Bios Wood Total. A se retine ca Bios Wood Total aplicat pe lemn, nu va alerta in nici un fel culoarea sau structura lui aparenta. Ceea ce ai cand incepi sa tratezi cu Bios Wood Total este ceea ce vei avea dupa ce termini tratamentul. Cu specificatia ca Bios Wood Total va elimina pentru totdeauna orice ciuperca, fung, putregai existent.

In mod clar Bios Wood Total penetreaza orice suprafata care are aplicat pelicule de lac, ulei sau sau alte produse tip vopseluri de lemn. Utilizat cu presiuna asupra deck-urilor ( de exemplu), va curata suprafetele de urmele lasate de UV si de impuritati. Orice alt produs de curatare in acelasi scop s-ar utiliza, nu va afecta tratamentul aplicat cu Bios Wood Total.

CALCULUL DE CONSUM

Intrucat Bios Wood Total este un penetrant si nu un pelicular, calculul de consum se face in functie de suprafata si grosimea lemnului.

Pentru o suprafata de lemn de 10mp cu grosimea de 5cm , trebuie aplicat 4L de Bios Wood Total pana la absorbtia intregii cantitati.

Daca aveti o alta suprafata si grosime si considerati necesar sa va consultati cu noi, va rugam transmiteti suprafata si grosimea de calculat.

TRATAMENTUL CASELOR DIN LEMN SI MANSARDELOR

La casele pe structura din lemn Bios Wood Total inlocuieste produsele de tratare conventionale dar cancerigene bazate pe bicromat si sulfat de cupru sau arsenic.

Aceste produse sunt folosite la tratamentul talpei casei pe structura de lemn. Acestea sunt singurele piese de la care se asteapta sa reziste o viata fara sa putrezeasca si deasemenea singurele piese din structura casei cel mai vulnerabil expuse.

Va recomandam sa folositi Bios Wood Total pentru tratamentul caselor pe structura de lemn obligatoriu pentru talpa casei.

In felul acesta eliminati produsele cancerigene si consolidati baza casei pe viata contra putrezirii, impotriva ciupercilor lignicole, impotriva cariilor, impotriva umiditatii iar lemnul tratat cu Bios Wood Total nu va mai lucra in timp niciodata, nu vor mai exista contractii sau dilatari ale lemnului iar duritatea lemnului se va dubla datorita depunerilor de siliciu in structura sa.

Specificatii produs

Tratament Lemn
Tratament impotriva Impermeabilizare
Impermeabilizare
Esenta Brad/Molid/Pin
Stejar/Fag/Gorun
Salcam
Tei
Exotic
Altele
Constructie Casa/Constructie lemn
Gard lemn
Podea lemn
Mobilier exterior
Mobilier Interior
Cherestea
Pazie/sageac
Foisor
Placari exterioare cu lemn
Tratament impotriva Anticarie
Antimicegai
Anticrapare/Antideformare lemn