Bios Wood 224 10L

Solutie insecto-fungicida concentrata pentru combaterea cariilor de lemn destinata in special celor ce construiesc case din lemn si mansarde. Concentratie produs: 25%. Bidon 10L. Incolor.
Imaginea Bios Wood 224 10L
 • Bios Wood 224 10L
 • Bios Wood 224 10L
 • Bios Wood 224 10L

Disponibiliate: In stoc
SKU:  BW224-10L
Contactati-ne pentru o oferta!

Bidon de 10L cu 25% concentratie, ce acopera 260MP dupa dilutie intr-un singur strat.

TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS.
TRANSPORTUL SE FACE CU URGENT CARGUS.


Bios Wood 224 este un insecto fungicid emulsionabil in apa, utilizat pentru prevenirea sau decontaminarea bustenilor, cherestelei proaspat taiate sau a lemnului uscat atacat de insecte de distrugere a lemnului. Produsul este o SUBSTANTA INCOLORA ce vine in BIDON DE 10 litri CU O CONCENTRATIE DE 25% si poate acoperi 260 m2 dupa dilutie, intr-un singur strat.

Bios Wood 224 contine parte insecticida si parte fungicida. Bios Wood 224 este un insecticid emulsionabil folosit atat pentru tratamentul preventiv cat si pentru tratamentul curativ al lemnului in buna masura impotriva insectelor ce ataca lemnul, inclusiv pentru carii de lemn rasinos.

Tipuri si categorii de insecte combatute:

 • Pentarthrum huttoni
 • Lyctus
 • Brunneus
 • Hylotrupes
 • Bajulus
 • Platypodidae
 • Scolytidae

Pentru ca un lemn netratat si introdus in casa va asigura un mediu prielnic pentru nenumarate carii de lemn care se vor dezvolta intr-o perioada de 1-3 ani si voi fi fortat sa fac santier in casa in care locuiesc, pentru a ajunge la lemn si a-l trata curativ.

Citeste articolul despre tratamentul lemnului.

Produsul Bios Wood 224 este fabricat pe componente in Elvetia si reprezinta un produs adaptat acarienilor din Romania, unde padurile nu sunt tratate, iar lemnul circula fara restrictii in toate directiile din tara netratat.

Pentru a face diferenta intre Bios Wood 224 si alte produse, va rugam sa verificati si sa comparati:

 1. ATENTIE! - Chiar daca toate produsele se numesc anticarii, nu toate produsele anticarii ucid toate tipurile de carii. Comparati caror daunatori le este adresat produsul - marea majoritate a produselor sunt "anticari". Atata doar ca produsele aduse in tara din vestul Europei sunt in general produse folosite pentru lemnul din padurile lor, paduri tratate. De aceea, a aduce un produs anticarii din Europa fara sa testezi produsul pe cariile din padurile netratate si cheresteaua romaneasca este o greseala.Greseala apare atunci cand compari Bios Wood 224, anticarii, antimucegai pentru lemn, ce contine mai multe substante active pentru a acoperi toata gama de acarieni, cu alte produse anticarii care acopera doar 25% sau 50% din gama de acarieni care se gaseste frecvent in Romania.
 2. Este foarte important sa aflati ca un produs anticarii cum este Bios Wood 224 este un produs curativ, lucru obligatoriu, pentru acest produs. ATENTIE! - Nimeni nu va informeaza ca un produs preventiv nu va omoara oualele depuse deja, va protejeaza doar impotriva depunerii de oua de carii.
 3. ATENTIE! - comparati numarul de straturi.Cu Bios Wood 224 aplici un singur strat pe lemnul nou/vechi si neatacat de carii. Doar pe cel atacat de carii aplici doua straturi.

Pentru mai multe informatii aveti la dispozitie link-urile de mai jos

Descarcari
Document
Fisa tehnica a produsului
Certificarile produslui
Modul de aplicare al produsului
Informatii Bios Wood 224

Specificatii produs

Tratament Lemn
Esenta Brad/Molid/Pin
Stejar/Fag/Gorun
Salcam
Tei
Exotic
Altele
Constructie Casa/Constructie lemn
Mansarda
Podea lemn
Mobilier Interior
Cherestea
Pazie/sageac
Foisor
Placari exterioare cu lemn
Tratament impotriva Anticarie
Antimicegai