Lac Decking

Lac Decking este un strat de finisare cu vâscozitate redusă, pe bază de apă.
Imaginea Lac Decking
  • Lac Decking
  • Lac Decking
  • Lac Decking

Disponibiliate: In stoc
SKU:  LD-3541

Produsul are urmatoarele ambalaje:

Contactati-ne pentru o oferta!

LD 3541 este un strat de finisare cu vâscozitate redusă, pe bază de apă. Se poate aplica fie cu pensula, fie prin pulverizare directă pe lemn brut sau pe lemn acoperit în prealabil cu baiț de conservare ID 3542.

Acest strat de finisare are proprietăți excelente de umezire și, spre deosebire de finisajele convenționale, nu se transformă într-o peliculă groasă, ceea ce face ca LD 3541 să fie o soluție deosebit de potrivită pentru punți și mobilierul de grădină.

În ciuda faptului că este incolor, acesta asigură o protecție extrem de ridicată împotriva radiațiilor UV și o rezistență ridicată împotriva atacurilor ciupercilor albastre și putregaiului.

Ceara specială pe care o conține face ca articolele acoperite să fie impermeabile și oferă o rezistență ridicată la traficul pietonal.

Pe culori mai întunecate (cum ar fi wenge) și sub sarcini grele este posibil să fie vizibile semne discrete, dar nu va fi afectată durabilitatea și calitatea stratului de acoperire. Este posibil ca aceste semne să poată fi eliminate cu o cârpă umedă.

În plus, datorită formulei sale chimice speciale, degradarea sa naturală are loc prin eroziune, evitând astfel cojirea inestetică.