RSS

Postari din '2010' 'iunie'

Despre caramizi lemn-ciment

Produsul nostru se poate numi casa cu caramida lemn-ciment sau caramida lemn-ciment.

Va oferim un produs nou la noi in tara dar cu o vechime de peste 60 de ani in costructiile din Italia. Va oferim posibilitatea sa alegeti intre a va construi noi casa sau a va construi d-voastra casa sub consilierea noastra.

Dovada calitatilor antiseismice la constructiile cu caramizile lemn-ciment:

Orasul L'aquila(Italia) este dovada constructiilor cu caramida lemn-ciment antiseismice. Anul 2009, aprilie, orasul a fost zdruncinat de un cutremur care a dus la distrugerea orasului in mare parte.
Singurele cladiri ramase in picioare si fara crapaturi au fost cladirile construite cu caramizile lemn-ciment.Decizia autoritatilor Italiene a fost reconstructia orasului cu aceste Caramizi lemn-ciment.
In Italia aceste cladiri construite cu caramizile lemn-ciment au pana la 20 de etaje. In Romania se pot construi maxim 5 etaje.
Dovada calitatilor termice, fonice si de rezistenta la foc este data de Aprobarea Tehnica Europeana prin Institutul pentru Tehnica Constructiilor - Via Lombardia 49 - 20098San Giuliano Milanese-Italy tel.: +39-02-9806 1.

Comentarii (1)

VIDEO: Pereti portanti si tavane din lemn-ciment

Lemnul este de milenii materia prima cea mai utilizata. Acest fapt a contribuit considerabil la dezvoltarea caramizilor tip cofraj din lemn-ciment care in majoritatea tarilor nordice (Germania, Austria, Elvetia) sunt utilizate cu succes de peste 60 ani.

Lemnul este macinat, apoi mineralizat cu ajutorul cimentului; pasta astfel obtinuta, printr-o masina de format caramizi este transformata in caramizi solide. in acest fel structura poroasa care este foarte importanta pentru transpiratia zidariei nu este distrusa.

Caramizile tip cofraj sunt asezate pe uscat - eliminand astfel inconvenientele cauzate de utilizarea mortarului - apoi umplute cu beton, garatand in acest fel o structura portanta optima.

Comentarii (0)

Daunatori de lemn: Furnica neagra mica

Furnica neagră mică (Lasius niger)

Aspect: regina are 8 – 9 mm lungime, furnicile muncitoare au 3-5 mm lungime, iar masculii – 3,5 – 4,5 mm lungime; au culoarea maro până la negru; furnicile care se înmulţesc sexuat, au aripi; corpul se împarte clar în cap, piept şi partea posterioară şi are 6 picioare lungi şi subţiri; furnicile au peri de culoare argintie pe suprafaţa corpului; cleştişorii (mandibulele) aparatului bucal sunt puternici şi bine dezvoltaţi, şi sunt folosiţi Ia masticat şi muşcat; antenele, compuse din mai multe segmente, sunt îndoite, iar segmentul de bază este ceva mai lung.

Comentarii (0)

Daunatori de lemn: ciuperca lemnului de fereastra

Ciuperca lemnului de fereastra (Goeophyllum trabeum (Per.:Fr.)Murr.)

Partea superioara si inferioara a corpurilor de plod - Imaginea atacului

Partea superioara si inferioara a corpurilor de plod
Imaginea atacului

Comentarii (0)

Daunatori de lemn: burete alb cu pori

Burete alb cu pori, cu spori late” (Antrodia vaillantii (DC:Fr.) Ryv.)

Corp de plod tânar - Corp de plod batrân

Corp de plod tânar
Corp de plod batrân

Comentarii (0)