Servicii de ignifugare lemn

Servicii de ignifurare lemn, monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri de lemn. Ignifugarea, cerinta esentiala in constructii si amenajari.
Imaginea Servicii de ignifugare lemn
  • Servicii de ignifugare lemn

SKU:  SRV_IL
Contactati-ne pentru o oferta!

Pentru ignifugarea materialelor şi elementelor de construcţii combustibile este obligatorie utilizarea numai a produselor avizate de Comandamentul Trupelor de Pompieri, produse Agrementate sau cu Certificat de punere pe Piata.

Producătorii şi, după caz, furnizorii produselor ignifuge sunt obligaţi să livreze numai produse corespunzătoare standardului de firmă sau normei interne şi să obţină avizul Comandamentului Trupelor de Pompieri şi agrementul tehnic pentru produsele noi . De aceia este mult mai sigur ca utilizatorul de produs ignifug, cumparatorul in speta, sa intrebe daca produsul a fost sau nu avizat de catre Comandamentul trupelor de Pompieri .

Dupa tratarea cu produse ignifuge a lemnului, materialelor şi produselor pe bază de lemn (plăci din aşchii de lemn, plăci din fibre de lemn etc) şi a materialelor textile trebuie să se reducă posibilitatea acestora de a se aprinde uşor şi de a arde în continuare. 

In sensul legii 10/1995, ignifugarea reprezinta intarzierea aprinderii materialelor combustibile dar nu se elimină posibilităţile de ardere a materialelor protejate.

Lucrările de ignifugare vor fi executate de personal instruit şi atestat în acest scop, cu respectarea strictă a instrucţiunilor de utilizare elaborate de producător, tehnologie de aplicare, consum specific .

La expirarea perioadei specificate de producător pentru menţinerea calităţii în timp a ignifugării (de suprafaţă, prin impregnare) este obligatorie reignifugarea întregii suprafeţe protejate anterior, respectiv a întregului material ignifugat prin impregnare.

Broker Trading Business SRL, este firma autorizata la ignifugare. Autorizatie seria A, nr. 1131 din 12.07.2011.

Printre lucrarile executate la ignifugare se afla Palatul Mogosoaia, Palatul de la domeniul Manasia, Urziceni si lucrari rezidentiale.

Broker Trading Business SRL, este prducator al produsului Bios Wood Ignifug, produs autorizat la ignifugare prin Certificatul de punere pe Piata Seria C nr. 0008 din 07.12.2012 .

Ca firma autrizata la ignifugare detinem cunostintele necesare si autorizarea de a aplica produse ignifuge atat pe lemnul de constructii, nefinisat cu lacuri, baituri, etc cat si pe lemnul finisat cu produse de tip lacuri, baituri, existente in baruri, restaurante, cluburi.